Fontos tudnivalók 

Mi az az Uv?

Az ibolyántúli, ultraibolya vagy ultraviola sugárzás (röviden UV-sugárzás) a látható fénynél (400-780 nm) kisebb, 200–400 nanométeres tartományba eső sugárzás.

A bulikon használt Uv fény, az UV-A (315–400 nm) – Blacklight vagy fekete fény. A látványtechnikában használatos UV izzók mindegyike ezen a hullámhosszon működik. Ez a hullámhossz az, amitől a fehér és egyéb UV aktív tárgyak világítanak. Könnyen felismerhető, kékes-lilás színéről. A Moyaparty teremben elhelyezett fénytechnika a szemet nem bántja és az egészségre nem káros. A látvány fokozása érdekében javasoljuk, hogy fehér ruhában jöjjenek a gyerkőcök.

Mire számíthatsz egy Moyaparty bulin?

A terem : lesötétített,  közel 70nm, légkondicionált, akadálymentes, Budapesttől 10 percre, Dunaharasztiban, könnyen megközelíthető helyen található, a terem előtt lévő parkolóban pedig kényelmesen meg lehet állni több autóval is ingyenesen. A terem maximum 14 gyermek befogadására alkalmas.

A felszereltség : Kellemes, fedett terasz, ahol a szülők egy baráti beszélgetés mellett megvárhatják a gyermekeket, (igény szerint asztalt tudunk biztosítani max 10 fő számára ) 2 wc és mosdó.  Dohányzási lehetőség a fedett teraszon. A kabátokat a bejáratnál fel lehet akasztani, rossz idő esetén a váltócipőt szintén itt lehet átvenni. A buliteremben a látvány-, hang- és fénytechnika mellett zajlik a születésnap.

A hozott rágcsálnivalókat kínálótálakba tesszük, hogy a gyermekek a buli alatt is falatozhassanak, az innivalókat a nevükkel feliratozott poharakba töltjük , a teljes szülinapi teríték biztosítása a mi feladatunk. A hozott tortát hűtőben tároljuk, a tortázáshoz tortakést, kínálókést biztosítunk és mindig van nálunk pót-pót gyújtó is! 

A buli...

Egy Moyaparty buli alatt folyamatosan, animátor által vezetett változatos és modernebb csapat- és ügyességi játékok váltják egymást minden gyermek részvételével, időnként persze megállunk enni-inni, pihenni . A hangulat fokozásában különböző effektgépek segítenek, mint a vattacukor illatú füstöt fújó füstgép , az uv fényben világító buborékfújó, effekt fények és lézershow, valamint az elmaradhatatlan uv lufik. 

Az arcfestés szintén kiemelkedő látványeleme a szülinapnak. A magas színvonalon dolgozó profi arcfestő minőségi, uv-aktív arcfestékkel, uv-aktív csillámmal dolgozik és különleges mintákkal varázsolja el a fiúkat és lányokat. 

A buli utolsó fél órájában az ünnepélyes tortázás és köszöntés , valamint az ajándékátadás zökkenőmentes lebonyolítása szintén a mi dolgunk. Ha marad időnk a végére egy közös tánccal koronázzuk meg a napot, amit lelkesen fognak mesélni másnap a suliban!

Újdonság!!

2023.Októbertől az uv arcfestések alternatívájaként itt vannak a speciális uv tetkók!!! Részletgazdag, különleges, Magyarországon nem elérhető minták, világító uv csillámmal!! Folyamatosan bővülő minták, amelyek 1 hétig is fennmaradnak a bőrön!

A foglalásnál lehet bejelölni, hogy melyiket szeretnétek, arcfestést, vagy az uv tetkót, a Galériában pedig megnézhetitek, milyen minták vannak,amik folyamatosan bővülnek. Az alábbi képen egy mintát láthattok nappali és Uv fény alatt. Ez tényleg menőőő! 

Pignata -Áprilistól rendelhető !!

Örömmel tudatjuk,hogy végre elérhető és a szülinapokhoz rendelhető Uv Pignata ! Uv papírból készül mókás játék, amely cukorkával van töltve és egy játékos animáció kapcsán a gyerekek mindegyike próbára teheti magát, hogy nála törik-e össze a pignata, hogy kiszóródhassanak belőle az édességek, amiket a gyerekek felkapkodhatnak a földről ! 

A foglalás kitöltése alkalmával jelölhető az igény a pignatára.